Mad Money!

Tittar på tv just nu en film som går på Canal + Series Mad Mondey
Den är hemskt bra. jag har sett den innan men man kan titta om filmen hur många gånger som helst för den är så bra ;)
Handlingen:
Det handlar om en kvinna och hennes man som har skulder upp till öronen och lever flott, de kan tyvärr inte bo kvar så de måste flytta för de har inte råd att bo kvar där de bor. Så får mannen sparken från sitt jobb och kvinnan måste börja jobba hon söker jobb och får jobb på en fabrik där de slänger och strimlar gamla pengar.
Hon har ju inga pengar och blir mer frestad och mer frestad till slut försöker hon göra en plan och tittar var alla övervaknings kameror finns m.m och så frågar hon en annan kvinna som jobbar med att strimla pengarna och försöker få med henne och hon bestämmer sedan att hon vill vara med för hon behöver också pengarna. De utser en ung kvinna från vagn avdelningen också hon bestämmer sig att vara med och de börjar hela planen allt går som planerat men efter ett tag kommer de på att någon själer pengar med de forsätter och de börjar få konsekvenser.
Filmen är verkligen något jag rekomenderar! :)


Städade innan faktiskt har dammsugit och städat toan, torkat bänken i köket m.m ska fortsätta städa när filmen är slut tror jag! :P hehe!..
Men vi hörs senare =)



Ha en trevlig eftermiddag ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0