2012-01-31

Hejsan! Vaknade idag av en mardröm, haha det var en skit läskig dröm, jag skulle dö om 2 dagar och sen vaknade jag av att jag hade gråtit skit mycket och var helt svettig haha! Herregud.. Värsta drömmen alltså!!
Aja, sen åt ja havregrynsgröt och sen åkte jag ner till gymmet och körde ett pass! Sen åkte jag in till stan och bytte mina byxor och nu är jag i skolan:)
Nu ska jag ha en hotell lektion och sen ska jag hem<3 puss!
Mina byxor!


Varm oboy med grädde

Har varit i skolan och sen var jag på gymmet och tränade en sväng, skönt!
Har varit hemma några timmar och nu ligger jag i soffan och dricker varm oboy med grädde! Så gott :) hihi!
Ha en bra eftermiddag<3 pussar till er!


Min mamma är bäst <3

Hejsan! Idag har mamma och jag varit på stan, det blev en shopping runda i det kalla vädret :)
Min mamma är verkligen bäst<3 idag har jag fått en tröja, ett par skinn byxor SKIT SNYGGA !! Och ett par mysiga pyjamas byxor och sen fick jag ett par skor! Ett par tuffa boots! Suuuper nöjd!
Nu ligger jag i soffan med lillasyster och tittar på Natt på museet 2, den går på 4an för dom som vill se den :)
Ha en bra kväll! Pussar.
Mina pyjamas byxor! Hihi!


Påväg till gymmet!

Nu drar jag till gymmet, sen ska jag åka till mormor, ha en bra fredag!! <3


2012-01-26

Hejsan! sitter i skolan just nu och har hotell, lagom tråkigt ;) sen har vi rast en stund och sen i eftermiddag har vi svenska. Ikväll ska alexandra och jag på HAMILON!! <3<3
nu ska jag titta lite på Andra Avenyn! ha en bra dag, pussar<3
sötaste lilla djur♥

Löp runda

Varit ute och sprungit en sväng med hunden!


Todays

Idag tog jag denna simpla outfiten och gjorde det lite roligare med snygga accessoarer :)
Byxor från h&m och tröjan från samma!
Ha en bra dag sötisar<3


Nytt

Idag på rasten gick Alexandra och jag in på A6 jag köpte ett halsband,örhängen och ett snyggt skal till min mobil!


Påväg till skolan !

Står och väntar på bussen till skolan!
Ni får ha en bra dag pussar<3


En vecka i Sälen!

Har varit sjukt skönt att vara iväg, och nu ska jag återgå till skolan som är så roligt... Och få igång träningen igen, för jag har ju knappt tränat när jag har varit iväg (utom när jag åkte snowboard då) då tränar man ju. haha ;) men nu ska jag köra igen!! jag bloggar mer imorgon.. ha en bra kväll <3 puss!
bild från google

Redo för backen !

Lite sent kanske att dra ut nu, men snart ska vi åka ut i det fina vädret! Idag är det jätte jätte fiiiint väder ute, med sol och det är 12 minus. Hehe, kallt ;)
Ha en bra dag<3


Lever loppan

Vi har levt loppan idag i backen!! Gött mos. Mors hej!


Emma lipar sönder

Emma ligger i soffan och lipar sönder.. Hon orkar inte åka så Jaaa as kul är det ju.. Får se om vi ska åka senare ikväll då det suger ju annars :(
Puss<3


Sitter i liften!!

Ha en bra dag<3


Framme

Är framme nu och sitter och äter mackor :) sen får vi se vad som händer <3 puss!


GÖR DET IGEN!!

Nu drar vi till Fjällen!!!!

Hemma

Hejsan! Idag hade jag bara engelska.. Skit tråkigt!! Ööööhhhh slutade iaklafall kvart över elva, tack för det iallafall, nu är ja hemma och ligger i soffan och tar det lugnt! Sen sk jag handla med pappa och sen ska jag packa med kusinen<3
Puss!


Dagens

Svarta strumpbyxor, vit skjorta från h&m, svart tröja (ny) från once for girls.


Torsdag 2012-01-12

Hejsan! idag är det heldag i skolan och det är inte så kul kanske.. men det funkar! vi har haft en hotell lektion sen ätit lunch och snart ska vi ha svenska som börjar kvart över 12 tror jag ! dagens outfit kommer senare faktiskt! så håll koll ;) idag ska jag ut och springa eftersom alla vill träna gratis på gymmet denna veckan så då kan dom ju drömma om att jag kommer vara där denna veckan i trängseln ;P vi hörs senare, ha en bra dag<3 puss!
image description

Dagens outfit

Svarta byxor från h&m,vit tröja från bikbok (mammas),halsband,ringar och armband.


Tillbaka i skolan!

Igår började skolan igen.. och idag började skolan tolv och vi slutar klockan tre! :) har ny lektion nu, den heter alkoholhantering tror jag! spännande.. vi spelar promillespelet på systembolaget haha ;) sen ska jag hem och ta´t lugnt tror jag. sen blir det en runtrip i  skogen eftersom den mesta halkan har försvunnit :D
Vi hörs kanske senare, ha en bra dag ♥ puss<3
bild från google

You don´t have to save me


Ledig dag

Tjollahopp!!
Ledig dag idag och det var underbart, imorgon börjar helvetet.. Men det varar bara i en vecka om det går som jag vill! Haha;) så idag har jag tatt det lugnt och varit ute med hunden och gått en riktig lång sväng ute i skogen! Mysigt vare <3
Sen har jag tittat på Beck-levande begravd :)
Nu har jag precis smällt i mig en kladdkakebit och det var riktigt gött!! Och gått en till sväng,Så nu funderar jag på vad jag ska hitta på nu dåå men ska nog sätta på datorn och titta läget!
Ha en bra kväll. Pussar<3
hothothot


Ligger i sängen!

Ligger i sängen och ska snart sova. Eller okej då jag KAN INTE sova.. Haha! Jag vet inte vad jag ska sysselsätta mig med.. Jag somnar alltid på 10 minuter så fort jag lägger mig i sängen somnar jag men idag kan jag inte, kan ni somna fort? Eller är ni en sådan person som ligger i sängen i flera timmar innan man somnar? Min syster och jag är helt olika, jag somnar skit fort och hon ligger och försöker och somna men det tar flera timmar! Haha, det är ju synd om folk som inte kan sova på flera timmar.. Men det är så kul när hon berättar haha ! Sen inte nog med att hon somnar sent utan hon vaknar också flera gånger på natten och dricker vatten och går på toa. Haha! Och innan hon ska sova eller ja försöker sova då ska hon trycka på sin väckarklocka tusen gånger så att hon ser vad klockan är.. Haha! Så himla störigt och så trycker hon extra hårt så att jag ska höra så att hon ska retas lite ni vet haha;) det är la en sån sak hon har fått för sig!!
Aja, nu ska jag försöka somna. Förresten tittade på änglagård tredjegången gillt. Den var faktiskt ganska bra! Kollade igår på welcome to the rileys och den var sjukt bra. jag trodde inte alls det var en sådan film som handlade om det den gjorde så den var riktigt bra :))
Jag äger ut Emma på wordfeud !! Hahhaa


RUN

Träning på G!!


Pappas födelsedag.

Hejsan! Idag har Molly och jag fixat massor för pappas födelsedag! Vi har lagat mat och gjort tårta vi har precis ätit och ska snart äta tårta :)


KRONJUVELERNA

Har tittat på de två första avsnitten av Kronjuvelerna och det sista är ikväll klockan nio! har precis fixat klart mina naglar, orkar inte ta kort på dom nu så kanske gör det imorgon :) iallafall ska ta´t lugnt nu vi hörs imorgon! pussar<3

Fixa mina naglar nu!

Ska fixa mina fula naglar nu så dom blir snyggare! Resultatet kommer nog upp sen :)


@A6

Går på A6 med Isabella och tittar lite, har köpt nya naglar och en present till pappa min tills imorgon!


2012-01-03

Hejsan! Sitter och väntar här hemma på mamma ska komma hem sen ska pappa och jag övningsköra,handla och hälsa på Maja! Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. Ska nog se film och ta't lugnt!!
Ha en bra kväll, pussar <3
Den sista bilden ska inte vara där, jag får inte bort den!!! Hehe..

snyggingar!


Promenix Time!

Ska ut och gå en lång sväng i skogen med hunden!


Dagens

Jeans från hm, tröja från Gina tricot.


2012-01-01

Hejsan! Sitter i sängen hemma hos mig med Alexandra och tittar på Beck, vi har varit ute och delat min reklam sen har vi köpt pizza och smällt i oss! ;) gött.. Sen vet jag inte vad vi ska göra men vi hörs kanske senare! puss<3
bild från google

RSS 2.0